Blog over bestsellers
Voor alle auteurs die hun eerste literaire manuscript hebben afgerond: niet alle romans worden een bestseller! Voor debutanten is de kans nog kleiner.

Natuurlijk, als uitgeverij geven wij graag bestsellers uit en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. En natuurlijk worden wij enthousiast van een goed geschreven boek. En natuurlijk zijn de grote meerderheid van auteurs (nog) geen bekende Nederlander. Maar we zijn wel realistisch.

Bij ons ben je altijd welkom om haalbare mogelijkheden voor het uitgeven van je roman te bespreken. Mogelijk is een uitgave in eigen beheer een goede start. Dan kun je exemplaren delen met familie, vrienden of kennissen. Wil je het toch laten uitgeven, dan zal onze professionele redactie de kansen en kwaliteit van je manuscript beoordelen. Valt dat oordeel positief uit, dan geven wij het uit en is je roman te bestellen bij alle boekhandels en online webshops in Nederland en Vlaanderen. Een tussenvorm, waarbij de auteur en uitgeverij het uitgeversrisico delen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Je bent in ieder geval altijd welkom voor een kopje koffie op ons kantoor in het Beatrixkwartier in Den Haag.

 

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*